Hosting & beheer

Ben je op zoek naar de allerbeste hosting en wil je geen omkijken hebben naar jouw website en e-mail? 

Wij zorgen ervoor dat jouw website een snelle verbinding heeft en veilig staat! Widere is dé betrouwbare partner op het gebied van hosting, domeinnamen en beheer. 

Grafische laag Widere
Hosting en beheer van jouw website bij Widere

Wat is hosting en beheer?

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf op het internet en daarom is het belangrijk om een domeinnaam te kiezen die past bij jouw bedrijf of merk. Naast een domeinnaam is beveiliging van jouw website essentieel om de persoonlijke gegevens van jouw bezoekers te beschermen. Een betrouwbare hostingprovider is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw website altijd online staat en snel is. En tot slot zorgt een goed beheer ervoor dat de website up-to-date blijft en optimaal functioneert. 

De eerste indruk is het belangrijk! Widere zorgt voor een veilige en snelle website. 

Onze werkwijze bij hosting en beheer van jouw domein

DOMEINNAAM

Wij ondersteunen je met de registratie van jouw domeinnaam of  bij het verhuizen van de website en e-mail naar Widere. Ook kunnen wij er voor zorgen dat er verschillende domeinnamen worden doorverwezen naar jouw website. 

Domeinnaamregistratie is snel en eenvoudig geregeld met Widere! 

BEVEILIGING

Wij zorgen ervoor dat jouw website een veilige verbinding heeft door middel van SSL-certificaat verkrijgt. Een SSL-certificaat zorgt voor de beveiliging van privégegevens en accountgegevens van jouw bedrijf en klanten op jouw website.

Zorg voor een beveiligde en professionele website met hosting en beheer bij Widere.

HOSTING

Zorg voor een snelle, betrouwbare en veilige website met de perfecte hostingoplossing. Goede hosting zorgt voor een naadloze verbinding met het internet. Bewaar jouw bestanden en databases op een stabiele en snelle server. Onze hostingserver bevindt zich in Nederland en is 24/7 beschikbaar. Zo weet je zeker dat  jouw website altijd soepel draait en optimaal presteert.

BEHEER

Periodiek onderhoud is belangrijk om jouw website in goede staat te houden. Op deze manier hebben jouw websitebezoekers altijd de beste gebruikerservaring. Widere maakt regelmatig back-ups en voert (beveiliging)updates door, zodat jouw website perfect blijft functioneren.

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over hosting en beheer?

Laat ons je helpen om jouw website te beheren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.