Narrowcasting

Wil jij gebruik maken van visuele content, bewegende beelden en geluid, waarmee je een blijvende indruk achterlaat? Ben jij klaar om de aandacht van je publiek te trekken en vast te houden?

Narrowcasting stelt je in staat om specifieke doelgroepen te bereiken op strategische locaties en op het juiste moment. Of je nu een winkel, restaurant, hotel, kantoor of wachtruimte hebt, narrowcasting biedt talloze mogelijkheden om je doelgroep te informeren, vermaken en betrekken.

Grafische laag Widere
Narrowcasting Widere

Impactvergroting door narrowcasting

Ontdek de kracht van onze narrowcasting-oplossing met ons gebruiksvriendelijke online CMS. Dankzij de naadloze integratie mogelijkheden die Widere biedt, kunnen we narrowcasting moeiteloos koppelen aan jouw website of andere systemen, waardoor het vullen van content geen moeite kost.

Met onbeperkte gebruikers en de mogelijkheid om rechten toe te wijzen, kun je eenvoudig en handmatig je narrowcasting vullen. Of het nu gaat om actuele aanbiedingen, menu’s, nieuws, evenementen of interne communicatie, narrowcasting stelt je in staat om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en impactvolle manier te presenteren.

Wij helpen je graag om op een moderne en effectieve manier je boodschap over te brengen via narrowcasting. Widere gaat voor je aan de slag!

Onze narrowcasting werkwijze

DOELSTELLING 

Samen gaan we aan de slag om concrete doelen op te stellen om de richting van je narrowcasting strategie te bepalen. Ook zullen we jouw doelgroep identificeren. Wie zijn je klanten, wat zijn hun interesses, behoeften en demografische gegevens? Met deze informatie kunnen we gerichte en relevante content creëren die aansluit bij de doelgroep.

CONTENT

Welke soorten content wil je op de narrowcasting schermen tonen? Denk hierbij aan afbeeldingen, video’s, tekst, social media feeds, nieuwsupdates, etc. We maken boeiende content voor jouw narrowcasting waarmee je indruk gaat maken op je publiek. En we kijken naar de frequentie en de duur van elke contentweergave. 

INSTALLATIE

Het narrowcasting CMS biedt een intuïtieve interface waarmee je moeiteloos content kunt plannen, tijdschema’s kunt instellen en afspeellijsten kunt beheren. Daarnaast creëren we op maat gemaakte integraties met websites en filmhuissystemen, zoals TicketLab. Zo kunnen we automatisch data tonen in een gestructureerde lay-out, zonder dat je zelf veel werk moet verrichten. We denken graag met je mee over het optimaliseren van je narrowcasting door zoveel mogelijk automatisering toe te passen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je geen omkijken hebt naar de schermen. Zodat het hele proces soepel en eenvoudig verloopt.

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over narrowcasting?

Laat ons je helpen om de aandacht van je publiek te trekken en vast te houden door narrowcasting! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.