Over Widere

Zorg voor een online boost met Widere!

Wij zijn een creatief marketingteam met een grote passie voor het vak! Wij staan voor heldere communicatie, transparant werken en openheid voor kritiek.
Samen werken wij naar jouw online succes!

Passie voor het vak

Widere is een jonge start-up, maar met veel kennis van online marketing en digitale technologie. Wij willen altijd meer leren en nog beter worden in dat wat wij doen.

Het team van Widere hebben allemaal de eigen specialiteiten, zodat jij weet bij wie je terecht kunt. Wij geven graag net wat extra om ervoor te zorgen dat jij jouw online doel behaald.
Heb je geen doel? Prima, wij kijken dan samen met jou naar de online mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Diensten
1
Specialisten
20
Actief sinds
2000

Waar focust Widere zich op

Elke dag werkt het team van Widere aan het versterken van jouw online zichtbaarheid. Samen met jou ontwikkelen we de ultieme strategie en aanpak om jouw bedrijf online te laten groeien.

Bij Widere geloven we in het belang van open en eerlijke communicatie. We houden je constant op de hoogte van onze vooruitgang, zodat jij altijd weet wat we doen en welke online mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn.

Hechte klantrelatie

Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Dat is de reden waarom we graag updates geven over resultaten en vervolgstappen.

Jong & dynamisch team

Widere is een jong bedrijf vol gepassioneerde en hardwerkende medewerkers.

Resultaat gericht werken

Doelen behalen, dat is het doel! Widere werkt met een helder plan om jouw online doel te behalen.

Maak kennis met het team van Widere

Widere is een team waar je op kan bouwen. Iedere dag geven wij alles voor onze klanten, willen wij leren en blijven ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie en band op te bouwen met onze klanten. Dit doen wij door een heldere en transparante communicatie.

Wiebe Scholten

Eigenaar

Nathan Knist Widere

Nathan Knist

Online marketeer

Ping te Riele

Ping te Riele

Media Designer

Vertrouwde partners waar we op bouwen

Je vraagt je misschien af hoe wij jou verder kunnen helpen? Wij werken met verschillende programma’s om onze klanten verder te helpen.

Onze online marketeers zijn dan ook Google gecertificeerd. Zo weet je zeker dat er een goede beheersing en kennis is van de Google diensten.

nopcommerce-logo

Laat Widere jou helpen!

Maakt niet uit welke uitdaging jij hebt. Widere helpt je graag verder met haar diensten.