Social media marketing

Wil jij aan de slag met social media marketing en weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al maanden bezig met posten en zie je geen resultaten?

Of het nu gaat om het creëren van pakkende content, het ontwikkelen van een effectieve strategie of het opzetten van succesvolle social media advertenties, Widere heeft de expertise om je te helpen.

Grafische laag Widere
Social Media Marketing Widere

Succesvol groeien met social media marketing

Social media biedt diverse mogelijkheden om marketingdoelen te behalen. Het is de ideale manier om een boodschap effectief over te brengen aan jouw doelgroep. Het regelmatig posten van relevante content helpt bij het vergroten van je naamsbekendheid. Bovendien heb je de mogelijkheid om direct in contact te komen met potentiële klanten. Het helpt ook bij het genereren van meer websitebezoekers en conversie.

Door strategisch gebruik te maken van content, advertenties en gerichte acties, kun je succesvolle resultaten behalen.

Wist je dat het ook mogelijk is om te adverteren via social media? Widere verstrekt graag advies voor het adverteren via social media platforms.

Onze social media marketing werkwijze

PLAN VAN AANPAK

Laten we gezamenlijk aan de slag gaan met het opstellen van een social media plan voor jouw onderneming. Het doel? Een effectieve social media marketing aanpak voor verschillende social media platformen. Samen kijken we naar jouw social media doelstellingen en wie jouw doelgroep is. We kijken ook naar wat je al hebt aan ontwikkeld aan bestaande content.

Of het nu gaat om het beheren van jouw social media. Of het opzetten van doeltreffende advertenties. De perfecte social media marketing aanpak stellen we in overleg met jou op. Onze ultieme ambitie is om de perfecte social media strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen.

CONTENT

Het creatieve team van Widere gaat aan de slag met de contentcreatie. Dit kan bestaan uit afbeeldingen, video’s, teksten, infographics en andere vormen van content. 

Bij het social media beheer wordt een maandelijkse contentkalender gemaakt en zullen alle posts en stories worden ingepland. 

In het advertentiebeheer creëren we advertenties. Deze advertenties zullen we gezamenlijk analyseren en optimaliseren. Zo kunnen we gerichte advertenties maken, die je doelgroep bereiken en de gewenste resultaten opleveren.

 

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over social media marketing?

Laat ons je helpen met jouw social media strategie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.