Ticketing

Ben je geïnteresseerd in het hebben van geautomatiseerde en goed georganiseerde ticketverkoop voor jouw evenement of activiteit? Zou het voor jou voordelig zijn om de ticketverkoop efficiënt te regelen?

Of het nu gaat om concerten, sportevenementen, theaterstukken of andere vormen van live-uitvoeringen, het kopen van tickets is de eerste stap om de opwinding en magie van een unieke ervaring te beleven.

Grafische laag Widere

Ticketing: Eenvoudig geregeld!

Bij Widere hanteren we een vaste prijs van slechts €0,50 per ticket en bieden we volledige flexibiliteit met betrekking tot betalingsproviders. Bovendien zorgen we ervoor dat je altijd een overzicht hebt van wie er wel en niet aanwezig is en kun je gasten eenvoudig een aanvullende mail sturen.

Om het proces efficiënter te maken, hebben we onze eigen intuïtieve scan-app ontwikkeld. Met deze app kun je moeiteloos QR-codes scannen en gasten toegang geven. Onze evenementenkalender biedt ook een handige API waarmee je het kunt integreren met andere systemen, zoals narrowcasting.

Met onze ticketing oplossing kun je efficiënt tickets verkopen, real-time inzicht krijgen in verkoopstatistieken en een naadloze klantervaring bieden.

Wij staan klaar om je te helpen bij het op een moderne en effectieve manier verkopen van tickets. Widere gaat graag voor je aan de slag!

Onze werkwijze bij ticketing

Contact

Wanneer je contact met ons opneemt voor een integratie van een ticketingsysteem. Horen we graag van je voor welk bedrijf wij een systeem voor online ticketing in kunnen stellen.

Wij zullen verder in contact komen om alle mogelijkheden voor de online verkoop van tickets te bespreken. We kunnen ticketing zorgeloos integreren in een WordPress website.

INSTALLATIE

Tijdens de installatie van een ticketingsysteem worden verschillende stappen ondernomen om het systeem succesvol te implementeren en operationeel te maken. Dit omvat onder andere: behoefteanalyse, systeemconfiguratie, gegevensmigratie, integratie, testen, training, lancering en ondersteuning.

De installatie van een ticketingsysteem is een gestructureerd proces dat zorgvuldige planning, configuratie, testen en training omvat. Het uiteindelijke doel is om een efficiënt en betrouwbaar systeem te leveren dat de ticketverkoop en het beheer van evenementen optimaliseert.

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over ticketing?

Zorg voor een perfecte verkoop van tickets voor jouw evenement! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.