Webshop ontwikkeling

Een webshop is jouw online winkel. De eerste indruk die toekomstige klanten van jouw webshop krijgen moet perfect zijn zodat ze snel tot een aankoop overgaan. 

Ben jij op zoek naar een professionele en gebruiksvriendelijke webshop? Widere streeft er altijd naar om een onderscheidende webshop te ontwerpen die het professionele karakter van jouw bedrijf benadrukt.

Webshop ontwikkeling: Snel geregeld via WooCommerce

WooCommerce is een opensource e-commerce plugin voor WordPress, wat betekent dat het eenvoudig te gebruiken is en tegelijkertijd de nodige flexibiliteit biedt om je webshop naar wens te ontwikkelen. Het is een populaire oplossing en biedt tal van functionaliteiten, zoals betalingsgateways, verzendmethoden, productbeheer en meer. 

Wij werken samen met jou om een webshop te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. We zorgen voor een snelle en efficiënte ontwikkeling en bieden continue ondersteuning, zodat je webshop altijd up-to-date blijft en soepel functioneert.

Widere gaat jouw droom tot leven te brengen. Een webshop van de hoogste kwaliteit!

Onze webshop ontwikkeling werkwijze

BRAINSTORM

Tijdens de brainstormsessie gaan we om de tafel om al jouw wensen voor een webshop door te nemen. We willen ervoor zorgen dat we samen de beste oplossingen vinden over de ontwikkeling van jouw webshop.

DESIGN

Het design van jouw webshop zorgt voor een onvergetelijke winkelervaring bij jouw klanten. We besteden dan ook veel aandacht aan het design tijdens het ontwikkelen van jouw website. Het schrijven van teksten, de visuele elementen en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop worden goed vormgegeven.
Bij ons draait design niet alleen om het uiterlijk van de webshop, maar ook om de impact die het heeft op jouw online zichtbaarheid.

RESPONSIVE

Een responsive webshop is flexibel en past zich automatisch aan aan de schermgrootte en resolutie van het apparaat waarmee de website wordt bekeken. Wij ontwikkelen een prachtige webshop die jouw klanten een probleemloze en plezierige winkelervaring garandeert, waardoor ze hun aankopen gemakkelijk kunnen voltooien.

SEO

SEO heeft als doel de online vindbaarheid van jouw webshop te verbeteren en meer webshop bezoekers te verkrijgen. Door het verkrijgen van hogere rangposities in zoekmachine-resultaten wordt jouw ontwikkelde webshop beter gevonden. Wij bespreken graag met je of een SEO aanpak, past bij jouw wensen, behoeften en bedrijf!

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over webshop ontwikkeling?

Laat ons je helpen om jouw online verkoopdromen waar te maken! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.