Website ontwikkeling

Een website is jouw digitale visitekaartje! De eerste indruk die toekomstige klanten van jouw bedrijf krijgen moet perfect zijn.

Ben jij op zoek naar een professionele en gebruiksvriendelijke website? Widere streeft er altijd naar om een onderscheidende website te ontwerpen die het professionele karakter van jouw bedrijf benadrukt.

Wij ontwikkelen websites in WordPress

WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke platforms om websites, blogs en webshops te ontwerpen en te beheren. Hierdoor kan iedereen, zelfs zonder programmeerkennis, eenvoudig een website onderhouden en er mee werken. Het platform is zeer flexibel en gemakkelijk uit te breiden, door middel van gratis en betaalbare plug-ins. 

Bepaal jouw inhoud en design van de website. Widere gaat het bouwen en onderhouden!

Onze werkwijze bij website ontwikkeling

BRAINSTORM

Tijdens de brainstormsessie voor jouw website ontwikkeling
gaan we om de tafel om al jouw wensen door te nemen. We willen ervoor zorgen dat we samen de beste oplossingen vinden en een duidelijk beeld krijgen van wat er nodig is om jouw website te ontwikkelen.

DESIGN

Wij zetten ons volledig in om een goede connectie te creëren tussen jouw bedrijf en de websitebezoekers. Tijdens het ontwikkelen van een website willen we door middel van visuele en tekstuele elementen jouw website aantrekkelijk maken. Niet alleen een visueel aantrekkelijke website is belangrijk, maar ook een gebruiksvriendelijke website.

RESPONSIVE

Een responsive website past zich aan, aan de schermgrootte en de resolutie van het apparaat waarop de website wordt bekeken. Wij maken een fantastische website, waar jij en jouw websitebezoekers meer dan tevreden mee zijn.

Wij zorgen dan ook dat de nieuwe website goed gebruikt kan worden door verschillende apparaten.

SEO

Het doel van SEO is om de online zichtbaarheid van jouw website te verbeteren en het verkeer naar de website te verhogen. Dit gebeurt door het behalen van hogere posities in de zoekresultaten van zoekmachines. Vindbaar zijn in zoekmachines is cruciaal voor jouw online succes!

Tijdens de ontwikkeling van een website besteden we, in overleg met jou, of SEO een mooie toevoeging is.

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over website ontwikkeling?

Laat ons je helpen om jouw website als digitale visitekaartje te ontwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.