Zoekmachine adverteren (SEA)

Ben jij klaar om te groeien? Wil jij via Google of Bing adverteren om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf of website te vergroten?

Bereik jouw doelgroep met perfect opgezette advertenties via zoekmachines. Widere ondersteunt je bij het adverteren en zorgt ervoor dat jouw advertenties optimaal presteren.

Grafische laag Widere
Online adverteren in Google en social media bij Widere

Meer klanten met zoekmachine adverteren (SEA)

Met een SEA campagne verschijn jij bovenaan de zoekresultaten en zorg je ervoor dat jouw doelgroep wordt bereikt. Hierbij zet je tegen een bepaald budget een advertentie uit die enkele dagen, weken of maanden kan duren. Widere helpt jouw advertentiebudget zo effectief mogelijk te zetten!

Wij geven je graag advies bij het opstellen van de beste SEA advertenties. Wil je online adverteren uitbesteden? Widere gaat voor je aan de slag!

Onze werkwijze bij zoekmachine adverteren

1E GESPREK

Bij het ontwikkelen van de beste zoekmachine advertenties komt veel kijken. Wat doen jouw concurrenten, wat is de kwaliteit van de landingspagina’s, wat is jouw doel, welk budget is beschikbaar en nog veel meer. Na de kennismaking wordt er een plan gemaakt over de mogelijke campagnes en advertenties.

OPSTELLEN

Afhankelijk van jouw product of dienst zijn er verschillende advertentie mogelijkheden in de zoekmachines. We beginnen met een zoekwoordenonderzoek, schrijven pakkende en converterende teksten. We stellen dan ook de campagnes en advertenties op aan de hand van jouw wensen, doelen en mogelijkheden.

ANALYSEREN

Om te begrijpen hoe de advertenties presteren  in de zoekmachines en waar de advertenties verbeterd kunnen worden. Zullen we regelmatig de lopende advertenties analyseren. Daarnaast kunnen we analyseren hoe de zoekmachine advertenties effectiever gemaakt kunnen worden.

OPTIMALISEREN

Na het analyseren van jouw campagnes, richten we ons op het verbeteren van de advertenties. We finetunen verschillende aspecten, waaronder zoekwoorden, doelgroepen, advertentieteksten, biedingsstrategieën en meer. Bij Widere zijn we toegewijd aan het bereiken van topresultaten voor jouw campagnes!

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over SEA?

Laat ons je helpen om jouw online online zichtbaarheid te vergroten in de zoekmachines! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.