Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je hebt een fantastische website, maar jouw website komt niet niet bovenaan in de zoekresultaten? Wil je beter gevonden worden in Google? 

SEO is een duurzame manier om meer website bezoekers te krijgen. Widere helpt jou met zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat jij meer klanten krijgt! 

Grafische laag Widere
SEO bij Widere

Met SEO meer bezoekers naar jouw website!

Het inzetten van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google komt te staan wanneer mensen zoeken naar onderwerpen die relevant zijn voor jouw website. Doordat het optimaliseren van je website en inhoud, kan je dus meer bezoekers en potentiële klanten naar je website trekken. Hoe hoger jouw website scoort op relevante zoekwoorden, hoe groter de kans dat mensen jouw website bezoeken.  SEO is een duurzame manier om de zichtbaarheid van jouw website in de zoekmachines te verbeteren.

Het optimaliseren van de website kan veel tijd kosten. Widere werkt met een heldere aanpak, zodat je weet waar jouw website verbeterd kan worden.

Onze werkwijze bij zoekmachine optimalisatie (SEO)

1E GESPREK

Wil je dat jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines? Dan komen wij graag met jou in contact! We bespreken met jou wat jij verwacht van zoekmachine optimalisatie voor jouw website. Bij het eerste gesprek kunnen wij een indicatie stellen voor alle mogelijkheden en het aantal wekelijkse of maandelijkse SEO-uren.

AAN DE SLAG

Als je ons inschakelt voor SEO, starten we met een zoekwoordenonderzoek.  Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van de inhoud op je website. Waar nodig herschrijven we pagina’s en voegen we relevante zoekwoorden toe. Zo wordt je website beter begrepen en gewaardeerd wordt door zoekmachines.

Daarnaast bekijken we eventuele andere mogelijkheden, zoals het verbeteren van de websitestructuur, de technische kant van de website en andere mogelijkheden voor jouw website. 

ANALYSEREN

Het analyseren van je SEO is van groot belang. SEO is namelijk een langetermijnstrategie die vraagt om geduld en consistentie. Het is daarom belangrijk om constant te monitoren hoe jouw website in zijn geheel of enkele pagina’s scoort in de zoekmachines.

Wellicht kunnen nieuwe pagina’s helpen, landingspagina’s maken of zijn er andere SEO factoren van belang voor jou.

OPTIMALISEREN

Na de SEO-analyse is het belangrijk om de prestaties van jouw pagina’s te verbeteren. We optimaliseren de zoekwoorden, teksten en technische aspecten. Met het doorvoeren van deze optimalisaties, vergroot je niet alleen de kans op meer bezoekers, maar ook de kans op conversies en dus meer verkopen of aanvragen.

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over SEO?

Laat ons je helpen om jouw online zichtbaarheid te vergroten met het optimaliseren van jouw website! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.